account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

De Internationale Funkausstellung 2017, beter bekend als IFA 2017, staat op het punt van beginnen. De volledige technologie-wereld reist de komende dagen af naar Berlijn om de nieuwste technologische snufjes in levende lijve te ontdekken. Van nieuwe telefoons tot slimme koelkasten, alles komt langs op IFA. Zie het als CES, maar dan met een beetje minder ‘Vegas’.

Voor consumenten is IFA geopend van 1 tot 6 september, maar voorafgaand daaraan houdt Sony al een persconferentie.

De Sony persconferentie op IFA 2017 staat gepland om 13:00 uur Nederlandse tijd op donderdag 31 augustus. Kun je hier niet bijzijn, volg het evenement dat LIVE via ons global blog. Na afloop van de persconferentie zijn wij natuurlijk de eersten die je op de hoogte brengen van al het nieuws en de aankondigingen!

Tot in Berlijn.

Sony IFA 2017 Berlijn
Het schitterende Berlijn

Opmerkingen Opmerkingen weergeven