account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Een snelle update voor onze business smartphone gebruikers: Google heeft onlangs Android zero-touch aangekondigd – een programma dat het gemakkelijk maakt voor bedrijven en instanties om toestellen te voorzien van alle benodigde management en policy voorwaarden die gelden voor het bedrijf, zonder een handmatige ingreep van de IT-afdeling.

Als onderdeel van Android™ 8.0 Oreo, zullen de Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact een van de eerste smartphones wereldwijd zijn die Android zero-touch vanuit de doos zullen supporten. Ook als de Xperia XZ Premium binnenkort wordt geüpdatet naar Android 8.0 Oreo, zal dit toestel Android zero-touch ondersteunen.

Android zero-touch op Xperia

Dit betekent dat de registratie van toestellen in grote organisaties – vaak een log en frustrerend proces – nu met de Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact nu zonder zorgen en gemakkelijk geregeld kunnen worden. Zo kunnen medewerkers snel weer veilig in hun werk e-mail en agenda.

Alle Xperia telefoons van Sony hebben dezelfde ‘enterprise grade’ wat betreft beveiliging. Meer weten over wat een Xperia telefoon voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk snel onze Business-pagina. Meer weten over Android zero-touch? Ontdek dat hier.

 

Opmerkingen Opmerkingen weergeven