account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Sinds onze innovatieve Motion Eye™ Camera Super slow motion filmen mogelijk maakte met een alledaagse smartphone, zijn we bedolven onder de verzoeken om de meest rare dingen in Super slow motion op te nemen. De Xperia XZ Premium was de eerste smartphone die dit mogelijk maakte, gevolgd door de Xperia XZs, Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact.

Trampoline trefbal

Een van de allerleukste ideeën die we tegenkwamen, was het filmen van trampoline trefbal in Super slow motion. En dus gingen we op pad, bewapend met de Xperia XZ Premium en een legertje stuntmannen naar de lokale trampoline-hal om een potje trefbal te spelen. Het gevolg: een hele toffe video waarin we de beste Super slow motion shots, opgenomen met de Xperia XZ Premium, achter elkaar hebben gezet met een herkenbaar melodietje eronder.

Predictive Capture

Toen we toch bezig waren, hebben we ook maar direct de Predictive Capture aan de tand gevoeld. Met Predictive Capture (ook beschikbaar op Xperia XZ Premium, XZs, XZ1 en XZ1 Compact) neemt je camera al foto’s op, voordat jij op de knop hebt gedrukt. Je krijgt automatisch tot maximaal vier opties getoond van voordat je geklikt hebt, als de camera beweging ziet. Op die manier mis je nooit de perfecte foto:

  • Article Slider
  • Article Slider
  • Article Slider
  • Article Slider
  • Article Slider
  • Article Slider

Opmerkingen Opmerkingen weergeven